Τηλ.: +30 210 2525 017 - email: sales@din.com.gr Εάν δεν το βρείτε σε εμάς, δεν θα το βρείτε πουθενά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ
1000 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μοντέλα Συνεργασίας

Ανεξάρτητοι συνεργάτες

Προνόμια αποκλειστικών συνεργασιών

Ειδικότερα μέσω αυτού του μοντέλου συνεργασίας:

Ο ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, χωρίς να έχει σχέση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, αποκτά τη δυνατότητα να συμβάλλεται άμεσα ή έμμεσα  μέσω της DIN με περισσότερες απο 23 ασφαλιστικές εταιρείες, μεγαλώνοντας με αυτή την σχέση την αποδοτικότητα των εργασιών του προσφέροντας στους ασφαλισμένους του μια ευρεία γκάμα προιόντων για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.

 

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει αυτή η μορφή συνεργασίας έναντι άλλης μορφής απευθείας συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρίες είναι:

 • Μεγιστοποίηση των οικονομιών κλίμακας με την κάλυψη της «ομπρέλας» της DΙΝ ώστε να αποκτούν και να διατηρούν τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, στις αποζημιώσεις, στη διαρκή εκπαίδευση και την υλικοτεχνική υποστήριξη.
 • Καλύτερες προοπτικές για το μέλλον – Ολοκληρωμένες προτάσεις για συνεργασία σε διάφορα επίπεδα.
 • Δυνατότητα υποστήριξης της ανάπτυξης πωλήσεων σε άλλους τομείς (ζωής, υγείας, επενδυτικά & συνταξιοδοτικά προγράμματα, κ.λπ.).
 • Δωρεάν χρήση Web εφαρμογής, για την έκδοση ή/και ανανέωση των συμβολαίων τους σε περισσότερες από 23 ασφαλιστικές εταιρείες 24 ώρες το 24ωρο,  365 ημέρες τον χρόνο.
 • Παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου τους με cross selling διαδικασίες.

Οι συνεργάτες μας με αυτό το μοντέλο συνεργασίας κερδίζουν:

 • Απόλυτη προστασία κάτω από την ομπρέλα της DΙΝ με μηδέν επιχειρηματικό ρίσκο.
 • Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από ένα οργανωμένο και λειτουργικό σύστημα υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού (πλήρως οργανωμένο επαγγελματικό περιβάλλον, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη & μηχανογράφηση, κάλυψη παγίων δαπανών, διαρκή εκπαίδευση & ενημέρωση, υπηρεσίες marketing, νομικές, λογιστικές & φορολογικές συμβουλές, ασφαλή λειτουργία σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο). Ειδικά για τους νέους συνεργάτες λειτουργεί τμήμα εκπαίδευσης του κλάδου ζωής και υγείας.
 • Οικονομίες κλίμακας σε σχέση με την ελεύθερη δραστηριοποίηση και μεγιστοποίηση των κερδών.
 • Παρέχονται κίνητρα για την αύξηση της παραγωγικότητας μέσα από ένα δυναμικό Κανονισμό Πωλήσεων με παροχές και bonus.
 • Συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση με εξειδικευμένα σεμινάρια για τα προγράμματα όλων των ασφαλιστικών κλάδων.
 • Διαγωνισμοί πωλήσεων με έπαθλα ταξίδια.

Σε ποιους απευθύνεται το σύστημα In House Brokers ;

Απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οποιασδήποτε βαθμίδας οι οποίοι θέλουν να απαλλαγούν από το δυσβάσταχτο κόστος λειτουργίας της δραστηριότητάς τους. Η DΙΝ λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω παρέχει σ όλους τους In House συνεργάτες της, μέσα σ ένα επαγγελματικό περιβάλλον, πλήρη μηχανογραφική και γραμματειακή υποστήρριξη, προσωπικό εταιρικό email προσωπική τηλεφωνική γραμμή, τηλεφωνητή, συγκεκριμένη θέση εργασίας, και συνεχή παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου τους μέσα απο Web εφαρμογή που έχει δημιουργήσει.

 

Υποχρεώσεις συνεργατών ενταγμένων στο σύστημα in house brokers

Οι συνεργάτες μας δεν έχουν καμία οικονομική δέσμευση. Κάθε ασφαλιστικός διαμεσολανητής  που επιθυμεί την ένταξή του στους Ιn Ηouse Βrokers είναι ευπρόσδεκτος ενώ τα ποσοστά προμηθειών του ορίζονται με έναν προκαθορισμένο κανονισμό αμοιβών.

Δίκτυο In House Brokers

Δωρεάν επαγγελματική στέγη και πλήρης μηχανογραφική υποστήριξη σε όλους τους συνεργάτες μας.

Οι συνεργάτες της DΙΝ απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων

 • Λειτουργούν χωρίς εξαρτήσεις μέσα σε ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον με βασικό γνώμονα την συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξή τους.
 • Κερδίζουν σημαντικό χρόνο και χρήμα στις καθημερινές εργασίες τους αξιοποιώντας τις προσβάσεις που τους παρέχει η DΙΝ σε ένα τεχνολογικά προηγμένο ασφαλιστικό portal 23 και πλέον ασφαλιστικών εταιριών.
 • Έχουν στα χέρια τους το προσωπικό τους online γραφείο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο με πρόσβαση σε όλο τους το χαρτοφυλάκιο χωρίς να χρειάζονται δική τους μηχανογράφηση.
 • Μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα προσωπικών και επιχειρηματικών ασφαλίσεων των σημαντικότερων ασφαλιστικών εταιριών της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς.
 • Υποστηρίζονται και εξυπηρετούνται σε κάθε βήμα από μια έμπειρη, εξειδικευμένη και αφοσιωμένη ομάδα στελεχών.
 • Τους δίνεται η δυνατότητα κατόπιν συμφωνίας για στέγαση ( In house συνεργάτες) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρίας, με συνεχή γραμματειακή υποστήριξη.